Kontaktuppgifter

Nybrogatan 26, 114 39 Stockholm

Har du tröttnat på att kläder ligger utspridda lite varstans i hemmet? Har kläderna en tendens att hamna i högar på golvet, kanske slängda på en stol eller hängandes över möbler? Detta är ett vanligt fenomen när man saknar förvaringsutrymmen. Kanske har du börjat fundera på att införskaffa dig en klädställning eller två och letar efter lite olika tips på lösningar för att hitta en som faller dig i smaken? Då ska du fortsätta läsa vidare här. Idag finns det mycket smarta lösningar för olika klädställningar och med en dos kreativitet och fantasi kan du skapa dig en unik och fantastisk klädställning som ger hemmet karaktär.

Klassiska klädställningar för dina kläder

Idag finns det många olika lösningar för att få bort kläder från golvet och stolarna och den ena är mer kreativ än den andra. Klädställningar blir alltmer efterfrågade när man är på jakt efter ytterligare förvaringsutrymmen för kläder och skor. Det finns idag helt fantastiska klädställningar och det finns oftast en lösning som faller alla i smaken. En klassiker för den som är på jakt efter en klädställning är den traditionella ställningen på hjul där man kan hänga upp kläder på galgar och undertill kan man placera skor. Dessa finns antingen med hjul eller utan och är smidiga att placera ut i hemmet där utrymme finns. Klädstänger är också en smart lösning för dig som vill ha en klädställning som inte tar upp speciellt mycket plats och som kan placeras där den önskas i hemmet. Att även montera upp hängare här och där är också en lösning. .

De alltmer kreativa lösningarna

På senare tid har lösningarna för att få alltfler klädställningar i hemmet kommit att bli alltmer kreativa och utbudet av krokar, ställningar och olika hängare har växt och utbudet fortsätter att växa. Att välja att använda sig av en stege är en lösning som har blivit väldigt populär och idag nyttjas den i såväl sovrum som i badrum. Detta gör det möjligt att kunna hänga upp kläder och handdukar samtidigt som man ger rummet en touch av design och karaktär. Även klädhängare som har en bänk har blivit en alltmer efterfrågad klädställning för att kunna förvara accessoarer, skor, kläder och övriga plagg som annars tycks bli liggandes här och var. Idag finns det många företag som erbjuder såväl måttbeställda klädställningar som tillverkningsbara efter önskemål – allt för att du som kund ska få det du letar efter.

Share:

editor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *